skip to Main Content

Antoine Walraven ing. Antoine Walraven
associate partner
Als je veel wilt ontvangen, moet je veel ruimte geven Antoine Walraven

Het in beweging brengen van mensen die verantwoordelijkheid, initiatief en lef tonen is de drijvende kracht achter ieder succesvol project. Wij werken samen op basis van gelijkwaardigheid en complementariteit: ieders bijdrage, mening en overtuiging wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Ik ben overtuigd van “de kracht van samen”. Samen kom je verder en zie je meer!

Antoine Walraven

Ik ben circa 30 jaar werkzaam binnen de publieke sector. Ik heb ervaring opgedaan bij de (lokale) overheid in mijn functies bij de gemeente Landgraaf en het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven. Verder heb ik mijn commerciële en managementvaardigheden ontwikkeld bij BRO en Louter projectmanagement BV. Naast deze ‘ambtelijke’ bagage heb ik ruime ervaring als bestuurder. Ik ben 6 jaar raadslid en 4 jaar wethouder in de gemeente Best geweest. Van 2013 t/m 2021 mocht ik het prachtige ambt van burgemeester in de gemeente Mill en Sint Hubert vervullen.

In 2022 ben ik vol enthousiasme van start gegaan als partner bij Raadhuis Advies. Ik ken dit bureau al vele jaren en het speelt wat mij betreft al lange tijd in de ‘Champions League’. Ik ben er trots op om onderdeel te mogen uitmaken van dit topteam. De lat ligt hoog en er is echte liefde voor de inhoud. Actuele kennis en vaardigheden die nodig zijn om duurzame oplossingen te leveren zijn volop aanwezig. De mensgerichtheid en humor binnen het team spreken mij zeer aan. Het team ademt energie, waar ik direct door werd gepakt. Met dezelfde passie en verantwoordelijkheidsgevoel werk ik ook vol enthousiasme aan integrale maatschappelijke vraagstukken. Ik haal inspiratie uit de uitdagingen van onze opdrachtgevers, waar we een bijdrage aan mogen leveren.

Ik ben een gedreven en creatief persoon, die graag proactief en pragmatisch te werk gaat. Kernwoorden om mijzelf te omschrijven zijn: oplossingsgericht, innovatief, gestructureerd en gevoel voor humor. Ik ben communicatief sterk en heb het vermogen om mensen en partijen te verbinden door goed te luisteren en in beeld te brengen wat er speelt. Met het lef om buiten de lijntjes te kleuren; maar dan wel netjes! Binnen projecten ben ik graag de spin in het web die problemen analyseert, partijen bij elkaar brengt en integraliteit realiseert.

Mijn visitekaartje
Back To Top
×Close search
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!