skip to Main Content

Anton Kirkels
Anton Kirkels
adviseur
Samen bereik je zoveel meer

Samenwerken is meer dan de optelsom van verschillende disciplines. Het versterkt ook het probleemoplossend vermogen, houdt de betrokkenen scherp en geeft bovendien energie. Daarom kun je samen zoveel meer bereiken!

Anton Kirkels

Ik heb een voorliefde voor innovatie en vanuit mijn achtergrond als openbaar bestuurder en ondernemer koppel ik die gedrevenheid voor innovatie aan een sterke visie, strategisch inzicht, onderhandelingsvaardigheid en resultaatgerichtheid. Van huis uit ben ik analytisch en conceptueel ingesteld. Ik ben een aanpakker, beschik over doorzettingsvermogen en ben creatief zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

Mijn kracht ligt in het werken in teamverband, waarbij ik vaak een vliegwielfunctie vervul en mensen weet te verbinden, inspireren en motiveren. Werken in teamverband heeft voor mij een grotere meerwaarde dan het samenvoegen van verschillende vakgebieden en denkrichtingen alleen. Elke keer weer ervaar ik dat een goed samengesteld team het probleemoplossend vermogen versterkt, de betrokkenen scherp houdt en energie geeft, waardoor betere resultaten bereikt worden.

In mijn werk streef ik altijd naar de juiste balans tussen nut, noodzaak en belang om investeringen blijvend te laten renderen. Daarbij hou ik het doel voor ogen en zorg ik dat afspraken en termijnen worden nagekomen. Naar mijn mening vraagt de huidige tijd ook van het openbaar bestuur om een ondernemingsgerichte aanpak. Belangrijk daarbij is een organisatie die op inhoud, governance en financieel vlak op eigen benen kan staan.

Mijn visitekaartje
Back To Top
×Close search
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!