skip to Main Content

Briseida de Beer
office manager
Passie in mijn werk

Als kind al vond ik het geweldig om dingen te regelen, te ordenen en te structureren. Nou had ik daarmee op professioneel gebied allerlei kanten mee uit kunnen gaan, maar de functie die perfect paste bij zowel mijn passies als mijn talenten is die van secretaresse. Maar heus niet zo maar een!

Briseida de Beer

Bij Raadhuis Advies heb ik de mogelijkheid gekregen om me als duizendpoot te ontplooien en mezelf met plezier in te zetten voor het steeds verder professionaliseren van de interne organisatie. Al kort na de oprichting in 2005 kwam ik de directie ondersteunen bij het verder opzetten van dit inmiddels flink gegroeide adviesbureau. Ten opzichte van die beginjaren is er ondertussen wel het een en ander veranderd.

Juist de complexere taken binnen de bedrijfsvoering (de financiële administratie, stroomlijning van werkprocessen, faciliteitmanagement en personeelszaken) spreken mij bijzonder aan. In combinatie met de ondersteuning van onze directie en adviseurs (bijvoorbeeld de kwaliteitscontrole van uitgaande rapportages, agendabeheer en projectadministratie) ontstaat voor mij elke dag weer een uitdagend werkpakket.

En dan heb ik het nog niet gehad over de vele externe relaties van ons bedrijf, waar ik vaak het eerste aanspreekpunt voor ben. Eigenlijk het visitekaartje van Raadhuis dus!

Mijn visitekaartje
Back To Top
×Close search
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!

Bekijk onze vacature voor Projectleider