Heb je wel eens een baan gehad die niet alleen elke dag uitdagend is maar waar je (bijna) al je talenten in kwijt kunt en waarbij je ook nog eens samenwerkt met een leuk team mensen? Die baan heb ik!

Briseida de Beer

Bij Raadhuis Advies heb ik de mogelijkheid gekregen om me als duizendpoot te ontplooien en mezelf met plezier in te zetten voor het steeds verder professionaliseren van de interne organisatie. Al kort na de oprichting in 2005 kwam ik de directie ondersteunen bij het verder opzetten van dit inmiddels flink gegroeide adviesbureau. Ten opzichte van die beginjaren is er ondertussen wel het een en ander veranderd.

Juist de complexere taken binnen de bedrijfsvoering (zoals de financiële administratie en stroomlijning van werkprocessen,) spreken mij bijzonder aan. In combinatie met de ondersteuning van onze directie en adviseurs (bijvoorbeeld de directieraad, de kwaliteitscontrole van uitgaande rapportages en de projectadministratie) ontstaat voor mij elke dag weer een uitdagend werkpakket.

Samen met mijn collega Frédérique zet ik me elke dag met plezier in om ons kantoor in De Cacaofabriek draaiende te houden. Dit is immers de thuisbasis voor al onze adviseurs en regelmatig de ontmoetingsplek voor bijeenkomsten met onze opdrachtgevers. Je kunt wel zeggen: “Never a dull moment!”

Mijn visitekaartje
Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!