skip to Main Content

De wereld om me heen fascineert mij. Als sociaal geograaf en door mijn reispassie vind ik het interessant om andere delen van de wereld te ontdekken en nieuwe culturen te leren kennen. Ik ben nieuwsgierig naar hoe mensen elders leven en gebruikmaken van de ruimte. Ook dichter bij huis volg ik de ontwikkelingen in de relatie tussen mens en de ruimte met grote aandacht.

Céline de Visser

Mede door mijn internationale werkervaring in de reiswereld in Zuid-Amerika, heb ik geleerd hoe belangrijk het is om helder te krijgen waar de opdrachtgever daadwerkelijk behoefte aan heeft. Of het nou gaat om een op maat gemaakte privéreis of om een vraagstuk van een overheid: elk project begint met het duidelijk formuleren en afbakenen van de vraagstelling en het gewenste resultaat. Begrippen moeten gedefinieerd worden om dezelfde taal te spreken, zodat alle betrokken partijen weten wat er bedoeld wordt.

Vervolgens begint het proces om samen met die partijen naar een consensus toe te werken om tot resultaat te komen. Dit proces geeft mij energie, omdat je mensen dan bij elkaar moet brengen. Goed luisteren en de essentie eruit halen, is dan van groot belang. Zeker bij projecten waarbij diverse groepen met uiteenlopende belangen zijn betrokken. Als zo’n project dan ook nog maatschappelijk relevant is en tot het gewenste resultaat leidt dan voel ik me helemaal in mijn element.

Mijn visitekaartje
Back To Top
×Close search
Zoeken