Als bestuurskundige streef ik ernaar om beleid en praktijk optimaal met elkaar te verbinden om zo een betekenisvol verschil in de samenleving te realiseren

Deniz Namek

Als bestuurskundige ben ik zeer geïnteresseerd in alle nieuwe ontwikkelingen binnen onze maatschappij. Ik zie een aantal grote maatschappelijke vraagstukken die allemaal te maken hebben met het zoeken naar balans tussen people, planet & profit. Mijn drive ligt in het vinden van oplossingen waarmee alle stakeholders kunnen instemmen. Ik ben een idealist en ik leg de lat hoog, maar ik ga altijd voor een oplossing die werkt en die een breed draagvlak heeft.

Als junior adviseur vind ik het een uitdaging om alle beleidsuitgangspunten uiteindelijke te combineren in concrete en praktische oplossingen. Daarbij geloof ik in de kracht van samen denken, samen doen èn ook om samen de verantwoordelijkheid te nemen.

Mijn toegevoegde waarde als junior adviseur is dat ik met een frisse en onbevangen blik naar vraagstukken kijk. Mijn passie is dat we dan met elkaar in onze projecten komen tot vernieuwende en praktische oplossingen. Ik geloof dat meest effectieve oplossingen gevonden kunnen worden met communicatie, het delen van inzichten en het samenbrengen van perspectieven.

Mijn visitekaartje
Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!