skip to Main Content

Dirk Raijmakers Dirk Raijmakers, MSc
adviseur
De verbeelding beheerst de wereld

Niets is moeilijker, en daarom waardevoller, dan een besluit kunnen nemen.

Dirk Raijmakers

Ik heb altijd al interesse gehad voor mensen en wat hen inspireert. Als kind droomde ik weg in geschiedenisboeken en verhalen lezen over imposante figuren zoals Napoleon, die haast boven het leven leken te staan. Een charisma zo groot dat ze een heel land achter zich kunnen scharen en de daadkracht om met deze loyaliteit een heel continent op haar knieën te brengen. Een doelmatigheid die we in ons eigen dagelijkse leven ook wel eens zouden willen toepassen.

Deze dromen leidden bij mij tot een master in Sociologie en in Data Science, waarin ik naar hartenlust kon studeren op hetgeen mensen op individueel en maatschappelijk niveau drijft en hoe dit statistisch in kaart kan worden gebracht. Mij valt op dat het toch meestal de menselijke intuïtie is die het bij het rechte eind heeft en dat eigen talenten er echt toe doen. Mijn doel is dan ook om deze talenten bij anderen te stimuleren en daadkracht te verwezenlijken.

Binnen projecten vervul ik als junior adviseur nog voornamelijk een ondersteunende rol. Ik zorg ervoor dat de planning in orde is, dat iedereen bij kennis is, en soms kan ik met mijn diverse achtergrond ook advies aandragen. De projecten waarbij ik betrokken ben hebben uiteenlopende thema’s, zoals visievorming, mobiliteit en gebiedsontwikkeling. Ik hoop deze thema’s verder uit te breiden en zodoende zelf ook een brede basis aan kennis op te bouwen.

Mijn visitekaartje
Back To Top
×Close search
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!

Bekijk onze vacature voor Projectleider