Je kunt niet alles weten, maar je kunt jezelf wel uitdagen om voortdurend te blijven ontdekken en te blijven leren.

Douwe Eijsbouts

Zolang als ik me kan herinneren heb ik al een brede interesse. Allerhande zaken in het dagelijks leven hebben mijn aandacht. Ik zie mezelf dan ook als een echte allrounder. Vanwege mijn opleidingsachtergrond, een bachelor in International Studies en een master in Philosophy, Politics & Economics, zoek ik vaak naar de wijze waarop zaken met elkaar in verband staan. Ik probeer de vraagstukken waarmee ik me bezig houd zoveel mogelijk in een breder perspectief te plaatsen.

Ik heb in mijn nog prille carrière al voor diverse opdrachtgevers in de publieke sector gewerkt en me daarnaast door middel van het volgen van cursussen verder bekwaamd in projectmanagement. Maar hoe mooi de theorie ook mag zijn, in de praktijk loopt het meestal toch net even iets anders. Om op die momenten te zoeken naar de meest passende oplossing is voor mij een echte uitdaging.
Bij Raadhuis Advies krijgt ik de ruimte om me verder te ontwikkelen in de adviesvaardigheden. Ik ben iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Liever vandaag regelen dan tot morgen uitstellen. Voorlopig doe ik ervaring op door in projectteams de assistentenrol op me te nemen met een breed scala van werkzaamheden, waarbij ik mezelf uitdaag zo snel mogelijk mijn ‘eigen winkeltje’ te organiseren, zodat ik me ontwikkel tot zelfstandig adviseur.

Buiten werktijd ben ik actief als commissielid in mijn eigen gemeente. Naast dat het interessant én leerzaam is om me voor mijn eigen gemeente in te zetten is het ook leuk om alles van de ‘andere kant’ te kunnen bekijken.

Mijn visitekaartje
Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!