Een succesvol team begint bij geïnspireerde leden. Dat is dan ook het belangrijkste waar ik mij op richt in een nieuwe klus.

Edwin Schellekens

Wat mij intrigeert is hoe je mensen in beweging krijgt om samen resultaten te bereiken. Mijn werkzaamheden beginnen vaak met de ‘harde’ kant: het doorlichten van de organisatie die constateert dat de gewenste resultaten niet worden gehaald binnen de gestelde parameters van tijd, geld en kwaliteit. Minstens zo belangrijk vind ik echter de ‘zachte’ kant, de mens, omdat ik er van overtuigd ben dat daar de sleutel tot succes ligt en nergens anders. Vervolgens is het de kunst beide kanten met elkaar te verbinden. Achterliggende waarden als taakvolwassenheid, professionaliteit en leiderschap krijgen daarbij bijzondere aandacht. Mijn passie is hieruit een samenwerking te creëren waar de ambities van het individu op logische wijze samengaan met de doelstellingen van de organisatie.

Hoewel ik het bovenstaande al talloze malen heb gedaan bij diverse organisaties, ervaar ik het elke keer toch weer als anders, als uniek en ongelofelijk uitdagend. Telkens sta ik weer versteld van de kwaliteit die naar bovenkomt als je iemand op de juiste manier prikkelt het beste te geven. En dan niet omdat ík het zeg, maar omdat hij of zij het zelf wil! Zodra dit lukt ontstaat een onverslaanbaar team, waarvan de waarde de som der delen verre overtreft.

Mijn opdracht beschouw ik als geslaagd als ik mijzelf overbodig weet te maken. Ik doe dat enerzijds door actief kennis, technieken en vaardigheden over te dragen, anderzijds door het team zó veel vertrouwen en overtuiging van eigen kunnen mee te geven, dat ze op eigen kracht hun weg in de organisatie kunnen vinden en de gewenste resultaten zelf op professionele wijze weten te behalen.

Mijn visitekaartje
Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!