“Goedemorgen. Raadhuis Advies, met Frédérique”

Frédérique Smits

Van veel mensen in mijn omgeving hoor ik dat ze van kleins af aan al wisten wat ze later wilden worden. Dat had ik niet zo. Maar na verschillende open dagen op MBO-scholen in de omgeving werd me dit wel meteen heel duidelijk: het beroep secretaresse past echt bij mij! Wat ik leuk vind aan deze functie is dat het werk erg afwisselend is, waardoor geen dag hetzelfde is.

Bij Raadhuis Advies krijg ik de mogelijkheid om mijzelf verder te ontwikkelen als office manager. Ik ondersteun onze directieleden met het beheer van hun vaak uitdagende agenda’s en personeelszaken. Daarnaast organiseer en faciliteer ik diverse overleggen voor mijn collega’s en ondersteun ik ze, samen met mijn collega Briseida, ook op andere vlakken, bijvoorbeeld met het facilitair management van onze kantoorvestiging. En mocht je telefonisch contact met ons opnemen, grote kans dat ik degene ben die de telefoon aanneemt!

Mijn visitekaartje
Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!