Ik vind het belangrijk om mensen te verbinden, zodat we samen de gewenste en gedragen resultaten behalen. Mijn enthousiasme, betrokkenheid en positieve levenshouding vormen mijn aanpak.

Gerard Okhuijsen

Mijn enthousiasme zit in het samenwerken met mensen en organisaties en het initiëren van innovatieve processen. Ik heb een voorliefde voor opgaven waarbij samenwerking en samen resultaten bereiken centraal staan. Ik ben enthousiast, positief van aard, heb een open manier van communiceren en veel aandacht voor proces en draagvlak. Ik ben in staat mensen en teams aan me te binden en te motiveren en inspireren. Een project is in mijn ogen pas succesvol als dit ook zo door de betrokkenen wordt ervaren.

Ik ga daarbij voor inhoudelijke gedegenheid: de kwaliteit moet buiten kijf staan. Van oorsprong planoloog en mobiliteitsdeskundige, heb ik inmiddels veel inhoudelijke ervaring. Ik hou van procesmanagement klussen; samen met mijn klanten een strategische visie opbouwen en gezamenlijk de gestelde doelen te realiseren. Het gehele proces van ambities, het vertalen naar een programma en de concrete uitvoering is bij mij in capabele handen.

Al meerdere jaren werk ik intensief samen met Raadhuis Advies in uiteenlopende projecten. In die projecten ervaar ik bij de Raadhuis-collega’s eenzelfde drive en betrokkenheid bij de mens achter de opdrachtgever als ik wat ik in mijn eigen werk doe. Dat maakt ons samen een sterk team.

Mijn visitekaartje
Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!