Als junior adviseur streef ik ernaar mezelf continu te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Met een sterke basis in analytisch denken en probleemoplossend vermogen ben ik vastberaden om bij te dragen aan het succes van de organisatie.

Gijs Hoekzema

Met een afgeronde studie in Geografie, Planologie en Milieu ben ik breed georiënteerd. Mijn passie voor ruimtelijke ordening en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid hebben mij richting deze rol bij Raadhuis Advies geleid. Mijn brede oriëntatie stelt mij in staat om complexe vraagstukken te benaderen vanuit diverse invalshoeken en verbanden te leggen tussen de verschillende vraagstukken.

Gedurende mijn stage in Noord-Ierland heb ik ervaren hoe essentieel het is om naar anderen te blijven luisteren en open te staan voor verschillende perspectieven. In een land dat decennialang verscheurd is geweest door een gewelddadig conflict waarin twee groepen lijnrecht tegenover elkaar stonden, heb ik gezien hoe door middel van constructieve dialogen en het openstaan voor elkaars ideeën complexe problemen kunnen worden opgelost. Dit heeft mijn geloof in de kracht van samenwerking en communicatie versterkt als essentiële instrumenten om conflicten te overwinnen en tot effectieve oplossingen te komen.

Ik ben vastberaden om deze overtuigingen toe te passen in mijn rol als junior adviseur bij Raadhuis Advies. Actief contact leggen en een verbinding tot stand brengen met alle belanghebbenden binnen een project is voor mij vanzelfsprekend. Ik ben ervan overtuigd dat door middel van open communicatie, het delen van inzichten en het samenbrengen van perspectieven de meest effectieve oplossingen kunnen worden gevonden.

Mijn visitekaartje
Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!