Praktisch, mensgericht en teamplayer. Drie woorden die mij in de kern beschrijven.

Guus Jacobs

Met mijn bestuurskundige en geschiedkundige achtergrond ben ik breed georiënteerd. Hierdoor ben ik in staat om snel koppelingen te leggen tussen diverse disciplines. Dit maakt dat ik altijd probeer een proces of project in zijn volledige integraliteit te benaderen.

Ik houd ervan om samen de schouders onder een project te zetten. Van nature ben ik ondernemend. Ik sta graag midden in de maatschappij en hiervoor zet ik mij dan ook van ganser harte in. Zo ben ik naast mijn werk actief bij verschillende verenigingen en stichtingen.

Ik ben betrokken bij diverse projecten, variërend van mobiliteit tot onderwijs en klimaat. Vaak zijn dit complexe dossiers waarbij het aanbrengen van de nodige focus vereist is. Ik zoek graag de verbinding met de verschillende belanghebbenden en betrokkenen in een project. Hierbij houd ik altijd oog voor de (werk)relatie. Achter ieder vraagstuk zit namelijk een verhaal. Ik ga graag in gesprek over de verschillende wensen, emoties en belangen die er spelen, om zo tot de beste oplossing te komen. En niet geheel onbelangrijk: daar mag af en toe ook flink bij gelachen worden.

Mijn visitekaartje
Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!