skip to Main Content

ingrid leermakers ingrid Leermakers
drs. Ingrid Leermakers
adviseur
Groepswerker met verstand van zaken

Het samen laten komen van inhoud en proces, en dat in een goede werk­relatie met alle betrokken partijen! Vooral het laatste is voor mij erg belangrijk, omdat elk project aan de betrokken spelers de mogelijk­heid biedt er energie uit te putten. Ikzelf heb dat nodig om plezierig te kunnen werken.

Ingrid Leermakers

Oplossingen realiseren door een goed samenspel van inhoud en proces. Dat is mijn werkwijze in ruimtelijke ontwikkelingsopgaven. Ik werk daarbij vooral voor lokale en regionale overheden, maar ook woningcorporaties behoren tot mijn opdrachtgevers. Samen met hen maak ik bij ruimtelijke vraagstukken de slag van idee naar een haalbare uitvoering.

Vanuit mijn planologische achtergrond en opgebouwde ervaring ben ik goed in staat om sturing te geven aan het inhoudelijke spoor. Ik spreek de taal van de diverse disciplines en weet welke bijdragen van hen nodig zijn om te komen tot een gedegen en integrale planontwikkeling. Het is prettig dat ik hun bijdragen inhoudelijk kan beoordelen, zodat de kwaliteit van het project steeds bewaakt wordt. Mijn kracht ligt verder in het ‘slaan’ van een brug tussen de inhoud en het bestuurlijke besluitvormingsproces. In projecten is altijd sprake van meerdere partijen en belangen. Onze opdrachtgevers zijn van hen afhankelijk in het bereiken van resultaten.

In het proces besteed ik daarom veel aandacht aan een gezamenlijke probleemdefinitie en verkenning van mogelijke oplossingsrichtingen. Wanneer partijen zich daarin herkennen, ontstaat als het ware vanzelf draagvlak.

Mijn visitekaartje
Back To Top
×Close search
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!