skip to Main Content

Irmo Kaal
Irmo Kaal
adviseur
Durf te vernieuwen! Irmo Kaal

In de processen die ik organiseer besteed ik veel aandacht aan het creëren van vertrouwen binnen het team. Dit gaat verder dan het maken van afspraken met elkaar. Met als achterliggende gevoel: het moet ons lukken om dit samen voor elkaar te krijgen.

Irmo Kaal

Met veel plezier integraal managen van complexe en innovatieve programma’s en projecten in een politiek-bestuurlijke omgeving. Dat is wat ik al vele jaren mag doen. Waarbij er binnen mijn teams vanuit een goede samenwerking met passie, plezier en resultaatgericht gewerkt wordt. Vernieuwing en een open werkklimaat dragen hier aan bij. Door durven te vernieuwen en te vertrouwen worden ook niet voor de hand liggende resultaten geboekt.

Ik heb bij verschillende gemeenten aan diverse boeiende opgaven mogen werken. Zoals de transformaties van de openbare ruimte in de binnensteden van Heerlen, Eindhoven en Arnhem. En bereikbaarheidsopgaven zoals de wereldwijde toegejuichte Hovenring en de regionale Bereikbaarheidsagenda regio Eindhoven, vernieuwende aanbestedingen op het gebied van smart light en woningbouwprojecten.

Binnen de opgaven waar ik de regie over voer wordt er van buiten naar binnen gewerkt. Al vanaf de start van een opgave wordt een open dialoog aangegaan met de omgeving waarbij gezamenlijk met de omgeving wordt toegewerkt naar een gedragen resultaat. Alle hiertoe benodigde processen regisseer ik dusdanig dat er met energie en plezier wordt gewerkt.

Door mijn vermogen om complexe abstracte opgaven te vertalen in behapbare projecten worden door mij en mijn teams uitstekende en aansprekende resultaten geboekt. Het schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau gaat mij goed af. Daarbij hou ik altijd oog voor zowel de politiek-bestuurlijke belangen als de beheersing van programma’s en projecten.

Mijn visitekaartje
Back To Top
×Close search
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!

Bekijk onze vacature voor Adviseur/Projectleider