Ik zie het als mijn plicht om een fijne en gezonde leefomgeving achter te laten voor toekomstige generaties. Daar hebben toekomstige generaties recht op! Tegen die achtergrond observeer ik de wereld om mij heen en probeer ik te handelen in alle opdrachten waar ik in participeer.

Jos van den Boogaart

Na 26 jaar met hart en ziel bij Wageningen Universiteit gewerkt te hebben, heb ik in 2010 een switch gemaakt naar het lokale bestuur. Na 12 jaar gemeenteraadslidmaatschap werd ik in 2010 wethouder in de gemeente Mill en Sint Hubert. Met mijn Wageningse ‘bagage’ op zak heb ik het wethouderschap gedurende drie bestuursperioden op mijn manier in kunnen vullen: dienstbaar naar de inwoners én naar onze leefomgeving.

Door de grote diversiteit aan bestuurlijke portefeuilles die heb behartigd, heb ik een brede ervaring en breed netwerk kunnen opbouwen. Daarbij heb ik mij niet beperkt tot alleen bestuurlijke verantwoordelijkheid, maar heb ik ook zelf de mouwen opgestroopt om projecten op gang te krijgen en op gang te houden. Zo heb ik ruime ervaring opgedaan in het realiseren van complexe integrale gebiedsprogramma’s en weet ik met respect voor ieders (verschillende) belangen gezamenlijke doelen te definiëren en te realiseren. Dat vraagt van iedere betrokkene om open te staan voor verandering en zich te verdiepen in het belang van de ander.

Medio 2022 ben ik als associate partner van start gegaan bij Raadhuis Advies. Veel projecten die Raadhuis Advies onder handen heeft passen perfect bij mij. Daar wil ik mijn kennis en ervaring heel graag voor inzetten. Met passie, maar ook met een flinke scheut idealisme!

Mijn visitekaartje
Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!