skip to Main Content

Junior projectleider Raadhuis Advies

Ben jij net klaar met je opleiding of heb je al een jaartje werkervaring én ben je toe aan een volgende stap? Wil je het vak leren in een sterk team met ervaren adviseurs op geweldige projecten?
Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Je bent klaar met je opleiding en je komt bij ons werken als junior projectleider. Samen met een van onze ervaren adviseurs werk je aan opdrachten voor onze klanten, veelal gemeenten, in het ruimtelijk domein. Deze opgaven kun je vanuit je opleiding en ervaring inhoudelijk plaatsen. Van daaruit leg je de focus op het organiseren van het proces om tot het gewenste resultaat voor de klant te komen. Je volgt de trends op ons vakgebied en zet je – samen met je collega’s – in om die in concrete marktkansen om te zetten. Ook ontwikkel en onderhoud je je eigen relatienetwerk.

Wat biedt Raadhuis Advies?

Werken in een fijn kantoor in een inspirerende omgeving met restaurant en terras, waar je opdrachtgevers kunt ontvangen. Een baan met grote mate van vrijheid, afwisseling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je leert, traint en werkt in een enthousiast, betrokken team en krijgt een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk hoort daar een laptop, mobiele telefoon en auto van de zaak bij. Om vanuit thuis goed te kunnen werken wordt je thuiswerkplek ook ingericht. Tijd en ruimte om elkaar beter te leren kennen en samen iets te ondernemen vinden wij vanzelfsprekend.

Wat zoeken wij?

  • bestuurskunde, bouwkunde, sociale geografie/planologie of verkeerskunde, en je wilt je kennis in de praktijk brengen. Maar dat is niet alles. Omdat wie je bent en wat je gelooft uiteindelijk het succes van een klus bepalen, leggen we de lat hoog.
  • Wij verwachten van onze adviseurs ‘hersens, humor en dapperheid’. Dat betekent dat je verder kijkt dan je neus lang is en voor een 10 gaat, je met een lach kunt relativeren, je ondernemend bent en je het lef hebt om ook een moeilijke boodschap over te brengen.
  • Je voelt je oprecht betrokken bij de klant, hebt oog voor wat die nodig heeft en anticipeert daarop. En bij dit alles mag je beseffen én ervaren dat zelfontwikkeling een proces van vallen en opstaan is. Wij zorgen met elkaar voor een prettige omgeving, waarin we samen leren, samen trainen en samen werken. Elk dag weer opnieuw.

Het team

  • Ons team bestaat uit deskundige adviseurs met ruime ervaring in proces- en projectmanagement van kleine en grote opgaven binnen een breed werkterrein. De achtergrond van onze adviseurs is heel divers en daar is ook plek voor binnen ons team. Wij werken slim, stellen de mens centraal en leveren kwaliteit.
  • Wij vinden het belangrijk helder en open te communiceren, te inspireren en te verbinden. Hier horen ook inspiratiebijeenkomsten en het bezoeken van interessante projecten bij.
  • Wij zijn betrokken, maar ook kritisch. Als het nodig is, plaatsen we zaken weer in perspectief, liefst met een lach. Ook als het even moeilijk wordt blijven wij positief; wij rusten niet voordat het doel bereikt is. Zo bouwen wij aan een succesvolle samenwerking met de opdrachtgever.

Solliciteer!

Enthousiast geworden en herken jij je in dit profiel? Kom een kop koffie drinken en dan voeren wij het goede gesprek. Bel naar 0492-504740 voor een kennismakingsafspraak of mail je CV en motivatie naar info@raadhuisadvies.nl

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan even contact op met Ingrid (bel 06-1232 3420  of mail ingrid@raadhuisadvies.nl), of met Edwin (bel 06-1370 1939 of mail edwin@raadhuisadvies.nl).

Goed om te weten

Back To Top
×Close search
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!