Het mooiste aan een ontwerp is het overdragen van een idee, een bewegend beeld van wat kan zijn, terwijl er fysiek nog niets is.

Lucas van Perlo

Mijn passie ligt in het bijdragen aan het creëren van een ideale leefomgeving. Met dat idealisme heb ik een bouwkundige opleiding afgerond en ben ik tot op heden een zo breed mogelijke fundatie aan het leggen aan kennis binnen het ruimtelijk domein. Het liefst neem ik alle kengetallen, normen en afwegingen van elke partij in me op, om daarbinnen een zo goed mogelijke afweging te maken naar een realistisch, maar mooier en beter ruimtelijk domein.

Een belangrijk element in mijn vak is de creativiteit die ik in de projecten kan aanwenden. Maar ondanks de creativiteit in tekenen, het ontwerpen, het bedenken van een idee of ideaal daar waar men nu problemen ziet: is dit slechts het artistieke deel. Er is een enorme verborgen laag aan creativiteit in de vorm van kritisch reflecteren, het omdenken, kansen zien waar anderen gevaar zien en het fysiek waarmaken van wat daarvoor woorden waren. Het deel waar geen tekening aan te pas komt, maar waar ideeën en hersenspinsels overgebracht worden en uiteindelijk gebouwd worden. Dát is de creativiteit waar ik me in kan verdiepen, en dat is ook de creativiteit die Raadhuis Advies toepast in haar projecten.

Met een brede interesse in het ruimtelijk domein probeer ik zoveel mogelijk in me op te nemen, maar tegelijkertijd ook waar mogelijk zoveel mogelijk mensen te helpen. Zo heb ik al in twee mooie projecten van maatschappelijk belang mogen meedraaien en heb ik inmiddels ruime ervaring opgedaan in het tutoren en helpen van studenten tijdens mijn tijd op de Technische Universiteit.

Mijn visitekaartje
Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!