Goed luisteren en doorvragen is cruciaal om tot de essentie te komen. Het is in elk project de noodzakelijke start om binnen de vaak complexe situatie de verbanden te zien en structuur aan te brengen. Het biedt de mogelijkheid om met elkaar het goede gesprek te voeren en via integrale samenwerking de gestelde doelen te bereiken. De menselijke factor is hierin van groot belang: in een harmonieuze sfeer en met een dosis humor op z’n tijd kunnen we zo samen veel bereiken.

Marcel Martens

In mijn werk zoek ik altijd naar verbinding en samenwerking vanuit de gedachte ‘alleen ga ik sneller, maar samen komen wij verder’. Mijn werkervaring heb ik opgedaan in het domein van de fysieke leefomgeving: visievorming en planvorming ten behoeve van ruimtelijke ontwikkeling of beheer, transitie landelijk gebied en het snijvlak van milieu/RO.

In het recente verleden heb ik als directiesecretaris en accountmanager bij een Omgevingsdienst een rol vervuld als verbinder en adviseur bij de ontwikkeling van de organisatie. In deze rollen heb ik de wereld van vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH) beter leren kennen, met name het milieuspoor en de natuurwetgeving.

Samenwerken met gemotiveerde en enthousiaste mensen aan de ontwikkeling van de fysieke leefomgeving om maatschappelijke doelen te bereiken geeft veel voldoening. Ik ga met een analytische instelling aan de slag, gericht op het verkrijgen van overzicht en het in beeld brengen van de samenhang. Door de juiste verbindingen te leggen komen doelen binnen bereik.

Mijn visitekaartje
Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!