Het werk wat wij doen is fascinerend. De projecten waarin wij mogen werken hebben grote maatschappelijke impact op het dagelijks leven in Nederland. De combinatie van complexiteit, dynamiek en maatschappelijk belang maken het werk voor mij enorm motiverend.

Moniek van Lierop

Ik werk bij Raadhuis Advies omdat ik het verschil wil maken: bijdragen aan oplossingen voor vraagstukken die er écht toe doen. Ik werk aan verschillende projecten op het gebied van mobiliteit, infrastructuur, energietransitie en klimaatadaptatie. Mijn rol is die van de spin in het web: ik houd overzicht op de opgave (waar werken we aan, wat willen we bereiken én wie is waar mee bezig). Vanuit die rol werk ik samen met alle stakeholders aan elke stap in het project. Dat kan hands-on zijn zoals het voorbereiden van werksessies en overleggen of het opstellen en redigeren van vergaderstukken zoals geannoteerde agenda’s, notulen en voortgangsrapportages. Maar ook meer strategisch, bijvoorbeeld bij het opstellen van collegevoorstellen, visiedocumenten, aanpakken voor bewonersparticipatie of lange termijn strategieën.

Door mijn studie Politicologie en werkervaring heb ik een brede oriëntatie. Ik ben een generalist en ik kan mij dossiers snel eigen maken. Ik leg verbindingen, analyseer, luister en heb aandacht voor ieders rol. Raadhuis Advies en ik passen prima bij elkaar, want allebei stellen we “mensen centraal, werken we slim en gaan we voor een 10.” De mensgerichtheid en de ambitie om zaken goed te doen prikkelen mijn nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen. In elke fase van het project is het bewaken van het overzicht en een goede interactie met de juiste stakeholders noodzakelijk. Ik zie het als een uitdaging om ook als de belangen erg uiteen lopen de gemeenschappelijke deler te vinden. Dat is voor mij het startpunt om de verdere samenwerking te organiseren en complexe vraagstukken samen met mijn opdrachtgever op te lossen. Dat maakt elke dag weer uitdagend!

Mijn visitekaartje
Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!