skip to Main Content

Moniek van Lierop, LLM MA
adviseur
Ieder mens wil gezien worden Moniek van Lierop

Het begeleiden van projecten is fascinerend. Een goed begin maak je door te weten wat er bij de betrokkenen speelt en te zoeken naar een passende rol en invulling van taken. In de samenwerking is het uiten van waardering belangrijk. Ieder mens wil immers gezien worden!

Moniek van Lierop

Door mijn studie Politicologie en werkervaring heb ik een brede oriëntatie gekregen. Bij Amnesty International werkte ik op de afdeling Politieke Zaken mee aan belangenbehartiging, onderzoek en het monitoren van dossiers. Bij de Hogeschool van Amsterdam was ik als ambtelijk secretaris een spin in het web voor diverse collega-afdelingen, studenten en externen. Ik zocht naar een uitdaging met een grotere impact. Zodoende kwam ik bij Raadhuis Advies terecht.

“Bij Raadhuis Advies stellen we mensen centraal, werken we slim en gaan we voor een 10.” Deze mensgerichtheid en ambitie spreken mijn nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen aan. In elke fase van het project is het bewaken van het overzicht en schakelen met de juiste stakeholders nodig. Als junior adviseur ben ik betrokken bij de projectleiding voor de aanleg van de Westparallel (gemeente Valkenswaard). Een uitdagende opdracht. Het onderhouden van relaties geeft mij plezier en ik breng betrokkenen graag met elkaar om tafel. Zelfs als de belangen erg uiteen lopen is er een gemeenschappelijk belang te vinden. Vanuit hier zoek ik naar samenwerking en mogelijkheden. De complexe vraagstukken vanuit de opdrachtgever maken een dag dynamisch en vragen de juiste mix van zorgvuldigheid en doen. Telkens stilstaan bij de vraag “wat gebeurt hier nou?”, om dan vanuit betrokkenheid met de opdrachtgever en oog voor de andere belanghebbenden te sturen op de volgende stap in het proces. Dat maakt het werk voor mij motiverend en interessant!

Mijn visitekaartje
Back To Top
×Close search
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!

Bekijk onze vacature voor Adviseur/Projectleider