skip to Main Content

Tes Saelman
T.A. (Tes) Saelman
adviseur
Als je met twee voeten
op de grond blijft staan,
kom je niet ver…
Tes Saelman

Een project is een proces van stappen, soms groot en soms klein, om te komen tot een eindbestemming. De stappen zijn een wandeling, je eindbestemming is het resultaat. Zonder het zetten van stapjes, blijft een proces of een project niet meer dan een idee.

Tes Saelman

Als kind al was ik nieuwsgierig naar de verschillen tussen mensen en geïnteresseerd naar de manier waarop zij naar de wereld keken. Vakantie was voor mij een ontdekkingstocht naar alles wat anders was en een beleving om te ervaren hoe de wereld eruit zag vanuit een andere plek, een andere invalshoek. Nu nog bekijk ik de wereld om me heen vanuit die verschillende invalshoeken.

Mijn ervaring heb ik voornamelijk opgedaan in het bedrijfsleven als projectmedewerker en als accountmanager. In mijn omgang met klanten heeft de klantreis altijd voorop gestaan. De beleving van de klant en het proces om te komen tot een resultaat is minstens zo belangrijk als het resultaat. Door te begrijpen wat een klant vraagt en te beseffen dat de klant een eigen beleving heeft, kun je de klantreis optimaliseren. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden had ik de gewoonte om na te denken over hoe processen of de organisatie kon worden geoptimaliseerd of ontwikkeld. Ik bekeek situaties vanuit verschillende invalshoeken waardoor soms andere en betere oplossingen konden ontstaan. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om meer met die gewoonte te gaan doen en me te richten op project- en procesmanagement.

Ik werk het liefst op het snijvlak van economie, welzijn en welvaart, waarbij ik mezelf uitdaag om de verbinding te zoeken tussen politiek en de maatschappij. Om die verbindingen te kunnen maken ben ik Bestuurskunde gaan studeren. Door mijn ervaring uit het bedrijfsleven te combineren met mijn kennis van de overheid heb ik een brede blik op vraagstukken. Als er dan ook maatschappelijke aspecten een rol spelen ben ik op mijn best!

Mijn visitekaartje
Back To Top
×Close search
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!

Bekijk onze vacature voor Adviseur/Projectleider