skip to Main Content

T.B. (Tom) Wilde, BSc
project assistent
Van leren naar doen! tom wilde

Door mijn grote interesse voor het vak aardrijkskunde op de middelbare school koos ik voor de studie planologie. Ik heb geleerd wat de relaties van mensen zijn met de omgeving waarin zij leven, en wat dit voor hen betekent. Ik wil er aan bijdragen om deze omgeving zo vorm te geven dat iedereen zich hierin optimaal kan ontplooien tot wat hij of zij wil.

Tom Wilde

Ik denk graag na over en draag graag bij aan ruimtelijke veranderingen en projecten. Ook vind ik het interessant om te kijken hoe deze processen kunnen worden versneld, maar dan wel zo dat alle actoren op de goede manier worden betrokken om hun bijdrage aan het proces te kunnen leveren. Eén van die actoren is bijna altijd de burger. Zijn invloed moet niet onderschat worden, zeker op het gebied van lay knowledge is zijn bijdrage in het proces van grote waarde.

In mijn studie heb ik veel kennis opgedaan van de theorie en de wetenschappelijke kant van de planologie en ruimtelijke ordening. Momenteel ben ik bezig met de laatste fase van mijn masterstudie Spatial planning aan de Universiteit Utrecht om die kennis nog verder te verdiepen. Volgende stap is het toepassen in de praktijk. Om daar zo snel mogelijk mee te kunnen beginnen ben ik – naast mijn studie – bij Raadhuis Advies gestart als project assistent. In deze functie hoop ik veel te leren over het begeleiden van ruimtelijke projecten en processen.

Mijn visitekaartje
Back To Top
×Close search
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!

Bekijk onze vacature voor Adviseur/Projectleider