skip to Main Content

Ben jij onze nieuwe collega?

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!

Adviseur/Projectleider (medior/senior)

Je bent een adviseur/projectleider die op inspirerende en bevlogen wijze leiding geeft aan opgaves op het terrein van ruimtelijke ontwikkeling, mobiliteit, economie en innovatie, waarbij je gedurfde oplossingen niet uit de weg gaat. Je volgt de trends op ons vakgebied, die je vertaalt in concrete marktkansen. Je ontwikkelt en onderhoudt je eigen relatienetwerk. Daarnaast begeleid je jongere collega’s in hun ontwikkeling tot zelfstandig adviseur.

Jij

Je hebt een relevante HBO-/WO-opleiding gevolgd, zoals bestuurskunde, economie, sociale geografie/planologie of verkeerskunde, en beschikt over minimaal 5 à 6 jaar werkervaring. Maar dat is niet alles. Omdat wie je bent en wat je gelooft uiteindelijk het succes van een klus bepalen, leggen we de lat hoog. Wij verwachten van onze adviseurs ‘hersens, humor en dapperheid’. Dat betekent dat je verder kijkt dan je neus lang is en voor een 10 gaat, je met een lach kunt relativeren en je het lef hebt om ook een moeilijke boodschap over te brengen. Je voelt je oprecht betrokken bij de klant, hebt oog voor wat die nodig heeft en anticipeert daarop. En je beseft dat zelfontwikkeling een proces van vallen en opstaan is.

En wij

Wij zijn Raadhuis Advies: een team van deskundige adviseurs met ruime ervaring in proces- en projectmanagement van kleine en grote opgaven binnen een breed werkterrein. Wij werken slim, stellen de mens centraal en leveren kwaliteit.

Ons aanbod

Als we de lat voor jou hoog leggen, mag je iets van ons terugverwachten. We bieden je een baan met een grote mate van vrijheid, afwisseling en ontwikkelmogelijkheden. Je werkt met een enthousiast, betrokken team en krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hebben we je aandacht?

Bekijk dan onze website voor een uitgebreider beeld van ons bureau. Wil jij ons team komen versterken, solliciteer dan via info@raadhuisadvies.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel dan Roland Roijackers via 0492-504740.

Back To Top
×Close search
Zoeken