skip to Main Content

Ben jij onze nieuwe collega?

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!

Adviseur/Projectleider

Je bent een adviseur/projectleider, die meewerkt aan de opdrachten voor onze klanten. Deze opgaven kun je vanuit je opleiding en ervaring inhoudelijk plaatsen. Van daaruit leg je de focus op het organiseren van het proces om tot het gewenste resultaat voor de klant te komen. Je volgt de trends op ons vakgebied en zet je -samen met je collega’s- in om die in concrete marktkansen om te zetten. Ook ontwikkel en onderhoud je je eigen relatienetwerk.

Jij

Je hebt een relevante HBO-/WO-opleiding gevolgd, zoals bestuurskunde, economie, sociale geografie/planologie of verkeerskunde, en minimaal 2 à 4 jaar ervaring in je vakgebied. Maar dat is niet alles. Omdat wie je bent en wat je gelooft uiteindelijk het succes van een klus bepalen, leggen we de lat hoog. Wij verwachten van onze adviseurs ‘hersens, humor en dapperheid’. Dat betekent dat je verder kijkt dan je neus lang is en voor een 10 gaat, je met een lach kunt relativeren, je ondernemend bent en je het lef hebt om ook een moeilijke boodschap over te brengen. Je voelt je oprecht betrokken bij de klant, hebt oog voor wat die nodig heeft en anticipeert daarop. En bij dit alles mag je beseffen dat zelfontwikkeling een proces van vallen en opstaan is.

En wij

Wij zijn Raadhuis Advies: een team van deskundige adviseurs met ruime ervaring in proces- en projectmanagement van kleine en grote opgaven binnen een breed werkterrein. Wij werken slim, stellen de mens centraal en leveren kwaliteit.

Ons aanbod

Als we de lat voor jou hoog leggen, mag je iets van ons terugverwachten. We bieden je een baan met een grote mate van vrijheid, afwisseling en ontwikkelmogelijkheden. Je werkt met een enthousiast, betrokken team en krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hebben we je aandacht?

Bekijk dan onze website voor een uitgebreider beeld van ons bureau. Wil jij ons team komen versterken, solliciteer dan via info@raadhuisadvies.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel dan Edwin Schellekens via 0492-504740.

Back To Top
×Close search
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!

Bekijk onze vacature voor Adviseur/Projectleider