skip to Main Content

Mobiliteitsadviseur

Kies jij voor écht Slimme Mobiliteit in je carrière?

Heb jij iets met proces- en projectmanagement op het gebied van Mobiliteit? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!

Mobiliteitsadviseur

Bij mobiliteitsadvies denk je al snel aan verkeerscirculatieplannen, verkeersveiligheidsplannen, verkeerspleinen, ontwerprichtlijnen, parkeernormen en etmaalintensiteiten. Bij Raadhuis Advies ligt dat wat anders. Wij kijken binnen de wereld van het mobiliteitsadvies vooral naar het proces. Een proces waarin de opgaven van onze klanten op een verantwoorde en vooral ook realistische manier worden benaderd en opgelost. Waarbij aandacht voor een breed draagvlak gedurende elke stap in het proces centraal staat. Dat betekent dat we niet voor standaard, maar voor creatief en innovatief gaan. Ondertussen doen we niet aan luchtfietserij maar blijven we met beide voeten op de grond. Slimme Mobiliteit is voor ons dan ook geen toveroplossing voor alles maar een denkrichting, waarin het beproefde uit het verleden wordt gecombineerd met de nieuwe mogelijkheden van vandaag en van de toekomst: niet veranderen om het veranderen, maar alleen daar waar het echt meerwaarde oplevert. Daarmee willen we bijdragen aan een gezonde, duurzame bereikbaarheid, een economische vitaliteit en – als een resultante daarvan – een leefbare samenleving. Ons doel is niet alleen de plannen te maken, maar er ook voor te zorgen dat ze door de samenleving worden omarmd en uiteindelijk daadwerkelijk worden uitgevoerd. Precies dát verstaan we bij Raadhuis Advies onder resultaatgericht!

Jij

Als jij je als mobiliteitsadviseur op HBO of WO-niveau met al een paar jaar relevante ervaring in het bovenstaande herkent, dan zijn wij naar jou op zoek. Voor onze opdrachten op het gebied van mobiliteit kunnen we namelijk jouw inzet goed gebruiken. Ben jij de persoon die bij onze klant het echte verschil maakt? Blijf jij overeind als je vol in de wind komt te staan?

En wij

Wij van Raadhuis Advies zijn een team van enthousiaste adviseurs met ruime ervaring in proces- en projectmanagement van kleine en grote opgaven, binnen een breed spectrum aan werkvelden. We werken slim, stellen de mens centraal en leveren kwaliteit. Dat doen we individueel of in teamverband naar gelang de opgave. Ons doel is bij elke opgave om samen met de opdrachtgever tot het gewenste resultaat te komen. De weg daarnaartoe is daarvoor bepalend. Daarom starten we met het goede gesprek en zoeken we binnen de opgave naar duurzaamheid en meerwaarde. Door het proces voorop te stellen en in kansen te denken, komen we tot passende oplossingen die effectief, vernieuwend en breed gedragen zijn. We communiceren helder en open. We inspireren en verbinden. We zijn betrokken, maar ook kritisch. Als het nodig is, plaatsen we zaken weer in perspectief, liefst met een lach. Ook als het even moeilijk wordt blijven we positief voorwaarts gaan. En we rusten niet voordat het doel is bereikt. Zo bouwen we aan een succesvolle samenwerking met onze opdrachtgever.

Ons aanbod

Als we de lat voor jou hoog leggen, mag je iets van ons terugverwachten. We bieden je een baan met een grote mate van vrijheid, afwisseling en ontwikkelmogelijkheden. Je werkt met een enthousiast, betrokken team en krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voel jij je uitgedaagd?

Dan komen we graag met je in contact om samen te kijken of het ‘klikt’! Bekijk onze website voor een uitgebreider beeld van ons bureau. Wil jij ons team komen versterken, solliciteer dan via info@raadhuisadvies.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel dan Berry Verlijsdonk of Briseida de Beer via 0492-504740.

Back To Top
×Close search
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!

Bekijk onze vacature voor Adviseur/Projectleider