skip to Main Content

Ondernemersvereniging Heistraat: Visie Heistraat 2020

Lintbebouwing naar het centrum
Lintbebouwing naar het centrum

Samen bouwen aan een nieuwe toekomst

De Heistraat, een belangrijke winkelstraat in de Helmondse Binnenstad, heeft in de afgelopen decennia een metamorfose ondergaan. In het kader van de vernieuwing van de Binnenstad Oost hebben de vroeg 20ste eeuwse panden deels plaats gemaakt voor eigentijdse op de toekomst gerichte nieuwbouw.

Raadhuis Advies werkt in samenspraak met de Ondernemervereniging,, Hurks-Adriaans en de gemeente Helmond aan een visie op de invulling van de commerciële ruimte in de straat. Onderdelen van de visie zijn branchering, promotie en samenwerking. Doel van de visie is de van oudsher kenmerkende mix van elementen zoals ondernemendheid, serviceverlening en het aanbod van unieke kwaliteitsproducten die de identiteit van de Heistraat bepalen, toekomstbestendig te maken.

In eerder stadium heeft Raadhuis Advies in opdracht van de gemeente Helmond en de Ondernemersvereniging Heistraat het Ontwikkelingskader Heistraat 2010 opgesteld.

Heistraat
Binnenstad
Back To Top
×Close search
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!