Projectleider Raadhuis Advies

Heb jij iets met projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level?
Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Je bent een projectleider, die meewerkt aan de opdrachten voor onze klanten in het ruimtelijk domein. Deze opgaven kun je vanuit je opleiding en ervaring inhoudelijk plaatsen. Van daaruit leg je de focus op het organiseren van het proces om tot het gewenste resultaat voor de klant te komen. Je volgt de trends op ons vakgebied en zet je -samen met je collega’s- in om die in concrete marktkansen om te zetten. Ook ontwikkel en onderhoud je je eigen relatienetwerk.

Wat biedt Raadhuis Advies?

Werken in een fijn kantoor in een inspirerende omgeving met restaurant en terras, waar je opdrachtgevers kunt ontvangen. Een baan met grote mate van vrijheid, afwisseling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in een enthousiast, betrokken team en krijgt een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk hoort daar een laptop, mobiele telefoon en auto van de zaak bij. Om vanuit thuis goed te kunnen werken wordt je thuiswerkplek ook ingericht. Tijd en ruimte om elkaar beter te leren kennen en samen iets te ondernemen.

Wat zoeken wij?

Je hebt een relevante HBO-/WO-opleiding gevolgd, zoals, economie, bouwkunde, sociale geografie/planologie of verkeerskunde, en ruime ervaring als projectleider in je vakgebied. Maar dat is niet alles. Omdat wie je bent en wat je gelooft uiteindelijk het succes van een klus bepalen, leggen we de lat hoog. Wij verwachten van onze adviseurs ‘hersens, humor en dapperheid’. Dat betekent dat je verder kijkt dan je neus lang is en voor een 10 gaat, je met een lach kunt relativeren, je ondernemend bent en je het lef hebt om ook een moeilijke boodschap over te brengen.
Je voelt je oprecht betrokken bij de klant, hebt oog voor wat die nodig heeft en anticipeert daarop. En bij dit alles mag je beseffen dat zelfontwikkeling een proces van vallen en opstaan is.

Het team

Een team van deskundige adviseurs met ruime ervaring in proces- en projectmanagement van kleine en grote opgaven binnen een breed werkterrein. De achtergrond van de adviseurs is heel divers en daar is ook plek voor binnen het team. Werken slim, stellen de mens centraal en leveren kwaliteit.
Je toekomstige collega’s vinden het belangrijk helder en open te communiceren, te inspireren en te verbinden. Hier horen ook inspiratiebijeenkomsten en het bezoeken van interessante projecten bij. Ze zijn betrokken, maar ook kritisch. Als het nodig is, plaatsen ze zaken weer in perspectief, liefst met een lach. Ook als het even moeilijk wordt blijven ze positief; ze rusten niet voordat het doel bereikt is. Zo bouwen ze aan een succesvolle samenwerking met de opdrachtgever.

Solliciteer!

Enthousiast geworden en herken jij je in dit profiel? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt je motivatie en CV mailen naar info@raadhuisadvies.nl ter attentie van Edwin Schellekens. Wil je eerst nog wat meer weten over de functie of onze organisatie? Bel gerust met Edwin Schellekens via 0492-504740.

Goed om te weten

Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!