Raadhuis Advies

Wij zijn Raadhuis Advies: een team van deskundige adviseurs met ruime ervaring in proces- en projectmanagement van kleine en grote opgaven, binnen een breed spectrum aan werkvelden. We werken slim, stellen de mens centraal en leveren kwaliteit.

Ons doel is om samen met de opdrachtgever tot het gewenste resultaat te komen. De weg daarnaartoe is daarvoor bepalend. Daarom starten we met het goede gesprek en zoeken we binnen de opgave naar duurzaamheid en meerwaarde. Door het proces voorop te stellen en in kansen te denken, komen we tot passende oplossingen die vernieuwend en breedgedragen zijn.

We communiceren helder en open. Inspireren en verbinden. Zijn betrokken, maar ook kritisch. Als het nodig is, plaatsen we zaken weer in perspectief, liefst met een lach. Ook als het even moeilijk wordt blijven we positief voorwaarts gaan. En we rusten niet voordat het doel is bereikt. Zo bouwen we aan een succesvolle samenwerking met onze opdrachtgever.

Deltaplan Techniek Midden-Brabant

Deltaplan
Foto: ROC Tilburg

Triple-helix aanpak voor tekorten in de techniek

De regio Midden-Brabant behoort met haar sterke maakindustrie tot de economische koplopers van Nederland. Dit wordt echter ernstig bedreigd… >> Lees meer

Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!