skip to Main Content

AFB Holding NV: Programmamanagement AFB

Gemeente Helmond automotive campus4
Automotive Campus: inspirerend werklandschap langs de A270

Realisatie Shared Facilities & Accelerator Center

In samenwerking met Brainport Development leveren wij onder meer het programmamanagement voor de realisatie van de Automotive Facilities Brainport (AFB) op de Automotive Campus in Helmond.

Doel van het AFB-programma is om de internationale concurrentiepositie van de campus te verstevigen. Hiertoe worden vier testlaboratoria ontwikkeld: voor elektrische mobiliteit, voor cooperative driving, voor manufacturing processes, training en education, en voor endurance, safety en testing. Om een open innovatie te stimuleren, kunnen onderwijsinstellingen en startende bedrijven onder gunstige voorwaarden van deze testlabs gebruikmaken. Het programma realiseert bovendien een accelerator center met werkplaatsen en kantoorunits voor startende automotive bedrijven.

Naast de levering van het programmamanagement voor de realisatie van de AFB op de campus verzorgen wij de totstandkoming van het accelerator center en de tijdige realisatie van de testlaboratoria.

Automot Campus
Back To Top
×Close search
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!