Gemeente Eindhoven: Coördinator Regionaal Werkbedrijf Zuidoost-Brabant

Coördinator Regionaal Werkbedrijf Zuidoost-Brabant

Raadhuis Advies voert de coördinatie en het programmamanagement van het Regionaal WerkBedrijf (RWB) Zuidoost-Brabant. Daarnaast ondersteunt Raadhuis Advies bij de doorontwikkeling van de visie en missie van het RWB en de vertaling ervan naar werkprogramma en organisatie.

In het RWB werken 13 gemeenten, het UWV, 3 SW-bedrijven, werknemers- en werkgeversvertegenwoordigingen, en het onderwijs samen om de arbeidsmarkt in Zuidoost-Brabant te ontwikkelen. Dit doen zij sinds het najaar van 2015 en zij richten zich op werkzoekenden uit de Participatiewet en van het UWV, als ook op werknemers die van baan willen wisselen en schoolverlaters die de arbeidsmarkt gaan betreden. Raadhuis Advies is gevraagd om het samenwerkingsverband te ondersteunen en te versterken door de coördinatie van het RWB te op zich te nemen.

RWBZOB_RWB gemeenten

In deze coördinerende rol richt Raadhuis Advies zich op een optimale inrichting van inhoud, proces en organisatie van het RWB. Met de samenwerkingspartners wordt een ontwikkelplan opgesteld en geïmplementeerd. Daarnaast neemt Raadhuis Advies het programmamanagement op zich, waar het gaat om de combinatie van de ‘reguliere’ projecten en activiteiten en het programma Perspectief op Werk.

Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!