Gemeente Weert: Projectmanagement

Plannen winkelcentrum Leuken

Plannen winkelcentrum Leuken

Raadhuis Advies levert de projectmanager voor diverse projecten

De gemeente Weert heeft Raadhuis Advies gevraagd om het projectmanagement van een aantal projecten op te pakken door het leveren van een projectmanager. Samen met de gemeentelijke disciplines en de betrokken marktpartijen verzorgt deze de ontwikkeling van de projecten.

Een van de projecten betreft de ontwikkeling van een hotel voor Aziatische toeristen, voorzien van aanvullende voorzieningen zoals een casino, welnesscentrum en restaurant. De locatie vormt de entree van de stad Weert. De gemeente Weert heeft voor deze zone een inspiratiekader opgesteld. Belangrijk startpunt in dit project is daarom het ontwikkelen van een massastudie, passend binnen dit kader. Als vervolgstap zal de intentieovereenkomst worden uitgewerkt tot een realisatieovereenkomst.

Voor Weert-West is een visie op het landschap en de toeristische routes ontwikkeld. De implementatie van dit landschapsplan wordt door de projectmanager begeleid, in samenwerking met de overige grondeigenaren van het gebied.

Onze projectmanager begeleidt verder ook de realisatie van een wijkwinkelcentrum. Dit betreft een verplaatsing van het huidige winkelcentrum aan de Friezenstraat naar het St. Jobplein. Ook de herontwikkeling van de achterblijvende locatie maakt onderdeel uit van het project.

Gemeente Weert
Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!