De reis…

Van onze dromen

Natuurlijk werken we graag voor onze klanten. Het hele jaar door. Terwijl we af en toe stiekem van onze vakantie dromen… Dromen van je vakantie; heerlijk toch? Met de vakantie zo vlak voor de deur hebben we alle mogelijke beperkingen even overboord gegooid en zijn we vrijuit gaan dromen over onze droomreis. Droomt u even met ons mee?

Tom Vermue

‘Ik wil graag helikopterskiën in British Columbia in Canada. Dat is het meest uitgestrekte gebied waar dat kan. Een helikopter vliegt je naar een luxe berghut in the middle of nowhere op een schitterende plek. Vandaar ga je elke dag met de helikopter op pad voor enkele skisafari’s. Daarbij word je afgezet op de top en ski je met een gids naar beneden. ’s Avonds word je weer afgezet bij de berghut. Daar heeft een kok het eten al klaarstaan en kun je in de jacuzzi -met uitzicht- nagenieten. Terug wil ik via Vancouver -een van de tofste Canadese steden- om nog even na te genieten.’

Tom

‘Mijn échte en geheime droomvakantie is een paar weken lekker thuis zijn. Ik maak voor mijn werk lange dagen en ben daarom nauwelijks thuis. Dus hoef ik niet zo nodig weg. Maar ja, m’n dochters… Die vinden het natuurlijk niks als we niet naar het buitenland gaan. Zelf vind ik het zalig in Dongen. Ik heb een goeie bak koffie en een heerlijk bed. En met mooi weer kan ik buiten lekker luieren in een makkelijke stoel met mijn voetjes in het water. En als het écht warm wordt in de zomer, dan pak ik een groot glas bier. Heerlijk. Maar ja, tóch vertrek ik straks een paar weken naar Sauerland. Ook leuk!’

Edwin

Edwin Schellekens
Sander Kern

‘Ik droom van een actieve vakantie met heel veel kilometers op de racefiets, afgewisseld met rustdagen waarop ik cultuur opsnuif en geniet van mooi weer, goed eten en drinken en een zwembad. Dat mag bij voorkeur in een adembenemend landschap, zoals Zuid-Afrika, Of een coast-to-coast of van-noord-naar-zuid in de VS. Wel graag in goed gezelschap. Want zo’n reis moet je met anderen kunnen delen. Zowel de zware inspanningen als het genieten van de mooie momenten. Het liefst ga ik met de mensen die me het meest na staan. Maar ik vrees dat zij aan hun droomvakantie een andere invulling geven…’

Sander

‘Ik heb twee droomvakanties. De eerste voert naar Madagascar. Dat is het eerste gebied dat is afgesplitst van de wereld, waardoor het nu een unieke flora en fauna heeft. Mijn andere droom is een ruimtereis maken. Behalve dat mijn man en zoontjes helemaal weg zijn van de ruimte, moet het ook geweldig zijn om onze mooie planeet vanaf een afstand te bewonderen. Ik gun zo’n reis iedereen en onze aardbol het meest. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen, die hetzelfde zicht op onze aardbol heeft als de ISS-astronauten, bij terugkomst op aarde al het mogelijke zal doen om de aarde te beschermen.’

Ingrid

Ingrid Leermakers
Roland Roijackers

‘Sinds ik als 17-jarige in Nieuw-Zeeland ben geweest, heeft dat land een speciale plek in mijn hart. Het voelt als een soort tweede thuis. De natuur en afwisselende landschappen, het buitenleven, het klimaat, de rust en de mensen (easy going) passen bij mij. Komend voorjaar ga ik mijn droomreis maken met een road- en fietstrip op het Zuidereiland. Dat doe ik samen met mijn vrouw en twee goede vrienden. We gaan enkele mooie routes rijden, waarbij we de drukke toeristische plekken zoveel mogelijk mijden. De voorbereiding van deze reis is op zich al leuk. En het voelt goed om voor de vijfde keer naar Nieuw Zeeland te gaan.’

Roland

‘Mijn droomvakantie is eigenlijk heel simpel: in een korte broek, t-shirt en teenslippers in een luie stoel in de schaduw van een fijne oude boom gaan liggen. Het is een graadje of 25 en er staat een zacht briesje. Naast mij staat een heerlijk wijntje met een bakje knabbeltjes ernaast. En dat plaatje is compleet met een favoriet boek of tijdschrift en een bordje met ‘NIET STOREN’. De locatie zelf maakt me eigenlijk niet zo veel uit. O ja, mijn smartphone ben ik onderweg verloren….’

Paul

Paul Joppen
Roel Velstra

‘Ik heb mijn droomvakantie al in 2015 beleefd met een schitterende zeiltocht over de Atlantische Oceaan van Casablanca naar Martinique. Verder dromend zou ik nog een zeiltocht willen maken over de Stille Oceaan. Die is wel pittiger, omdat die wereldwijd onder meer orkanen veroorzaakt. Dan vaar ik opnieuw met een clipper of met een kleiner zeilschip met zo’n twaalf bemanningsleden. Het lijkt me mooi om van Puerto Montt in Chili naar Auckland in Nieuw-Zeeland te zeilen: bijna negenduizend mijl. En dan onderweg het eiland van Robinson Crusoe, Paaseiland, Pitcairn, de Gambiereilanden, Tahiti, Frans-Polynesië (het eiland Moorea), de atol Suwarrow, Samoa en de Fiji-eilanden bezoeken….’

Roel

‘Mijn droomvakantie is een rondreis van zes maanden door Japan en Zuid-Korea. Liefst met mijn dochter. Ik ben helemaal verliefd op de beeldschone natuur, de prachtige tempels, de bijzondere discipline en cultuur van de mensen, en op het ongelooflijk heerlijke eten. Het is er overal schoon, netjes en tot in de puntjes geregeld op een moderne manier. Ook in vergelijking met Nederland. Ik zou beginnen in Noord-Japan en afdalen tot aan het zuidelijkste puntje: Kagoshima. Dan met een cruise langs de Japanse westkust varen en oversteken naar het zuiden van Zuid-Korea. Over de westkust naar Seoul, daar de binnenlanden intrekken en via de oostkust weer terug naar Seoul. En onderweg natuurlijk genieten van de vele waterparken, attractieparken, warmwaterbronnen, vulkanen en nationale parken. Heb er nu al zin in!’

Briseida

Briseida de Beer
Anton Kirkels

‘Mijn droom is om Marco Polo’s reis te maken: de Zijderoute. Ik zie de Gouden Koepels aan de Bosporus, de hangende tuinen van Mesopotamië en het land van Duizend-en-een-nacht. Ik doorkruis Perzië langs de schatkamers van Quom en Isfahan en zit even op de Pauwentroon. Ik trek langs de oude karavaansteden en slaap in de karavanserais onder een flonkerende sterrenhemel. Ik doorkruis het Pamirgebergte en laat me door de Gobiwoestijn naar het magische Tibet voeren om mezelf in de ultieme Oriënt te dromen: China. Met de Keizerstad Beijing als eindpunt. Verwonderd over dit uitzonderlijke land zal ik ontwaken in een poel van overbevolking en smog. Ontwaken en naar huis verlangen, zodat het verlangen naar mijn droomreis ook echt eindigt en ik tevreden ben met waar ik me thuis voel.’

Anton

‘Ik wil wel naar de Malediven. Daar ga ik, of beter gezegd, laat ik me af en toe rondvaren in een groot plezierjacht waar dus ook veel plezier aan boord is. Natuurlijk is Jonnie Boer van de partij voor het dagelijkse hapje. Af en toe trek ik een baantje in een Olympic swimmingpool met charmante badbewaking. En om iets te doen te hebben en een beetje cultureel bezig te zijn, is er het New Yorkse nachtleven en een soort Louvre. O ja, de temperatuur is constant 28,5 graden Celsius. Maar om nou te zeggen dat ik een grote droom heb. Neu!’

Berry

Berry Verlijsdonk

Of u nou uw eigen droomreis gaat maken, gewoon lekker op vakantie gaat of misschien wel thuis van uw vrije dagen gaat genieten: we wensen u een hele fijne, zonnige en verkwikkende vakantie!

Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!