De beste resultaten boek je met een integrale aanpak, out-of-the-box denken met aandacht voor de mens.

Bob van Nienhuijs

LSD is niet enkel een verwijzing naar Lucy in the sky with diamonds, maar ook de basis om elkaar als mens te begrijpen. Door goed te luisteren, samen te vatten en door te vragen, begrijp je elkaar beter en creëer je een positieve sfeer. Ik vind dat de basis voor elk project of samenwerking. De gewenste resultaten worden behaald als resultante van een doordacht proces. In dat proces staat het samenwerken en de menselijke maat centraal.

Om van een project een succes te maken, is het belangrijk om de context helder in beeld te hebben. Hoe zijn we op dit punt terechtgekomen, welke gevoeligheden spelen er en hoe gaan we de trein op de rails krijgen om er samen een succes van te maken? Het vinden van de juiste balans tussen empathie en pragmatisme is daarbij van belang. Een kritische blik, resultaatgerichtheid en besluitvaardigheid zijn belangrijke parameters voor het behalen van het gewenste resultaat. Mijn streven is om dit alles samen te laten komen in één integrale, doordachte én gedragen aanpak.

Als persoon ben ik van nature een verbinder. Ik kijk over grenzen heen, maak verbanden zichtbaar en breng perspectieven en belangen in beeld. Dat maakt mij breed inzetbaar op tal van projecten en ontwikkelingen. Recent zijn dit projecten als gebiedsontwikkelingen, woningbouwopgaven, erfgoed- en duurzaamheidsbeleid en omgevingsvisies.

Mijn visitekaartje
Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!