Ik heb zowel bij de overheid als in de advieswereld ervaren dat werkbare en gedragen oplossingen alleen samen bedacht kunnen worden. Inhoud, betrokkenheid en acceptatie kan alleen op deze manier ontstaan bij alle betrokken partijen. Ik vind het een uitdaging om mensen bij elkaar te brengen en met elkaar dit resultaat na te jagen.

Gert Sanders

Als afgestudeerd planoloog werk ik sinds 1993 aan verschillende mobiliteitsvraagstukken in verschillende rollen. Ik ken het werkveld als adviseur, manager, opdrachtnemer en opdrachtgever en heb gewerkt voor zowel adviesbureaus als ook gemeenten en de provincie.

Mijn expertise ligt bij het samenbrengen en sturen van verschillende belanghebbenden om samen een probleem op te lossen. Dat heb ik gedaan als projectleider, teammanager, omgevingsmanager en als programmamanager. Ik heb ervaren dat een oplossing pas écht werkt als iedereen er mee kan leven.

Mijn drive is om mensen samen te brengen om de (verkeers)wereld een beetje mooier te maken en ik werk dan op alle niveaus: van een overkoepelend MIRT programma tot lokaal maatwerk.

Mijn visitekaartje
Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!