Toen ik jong was keek ik thuis vaak uit het raam. Ik was benieuwd wat er die dag weer te beleven viel. Op een dag werd de straat afgezet en werd deze aangepast, ook werden er nieuwe woningen gebouwd. Het interesseerde mij en ik ging elke dag kijken wat de veranderingen nou precies waren. De planologie en inzichten boeiden mij en zo heb ik langzaam mijn eerste schreden gezet in de wereld van de ruimtelijke ordening.

Floris van der Eijk

Mijn naam is Floris en ik ben een enthousiaste trainee bij Raadhuis Advies. Ik ben 22 jaar jong en ben enorm geïnteresseerd in alles wat met planologie en ruimtelijke ordening te maken heeft. Ik haal energie uit het ontdekken van mogelijkheden, daar waar een ander misschien alleen moeilijkheden ziet. Ik ben Raadhuis Advies dan ook erg dankbaar dat ik de kans krijg om met een oplossingsgerichte blik brede ervaring op te doen met het mooie vak van (junior) adviseur en assistent projectleider in proces- en projectmanagement.

Ik kom uit Bladel en studeer momenteel ook nog Ruimtelijke Ontwikkeling bij Avans Hogeschool in Tilburg. Daar heb ik in allerlei vakken geleerd over woningbouw in de breedste zin, van omgevingswetten tot statistiek. Buiten mijn studie en werk is sporten mijn grote hobby: je vindt me in mijn vrije tijd regelmatig op het voetbalveld of in de sportschool.

Mijn visitekaartje
Back To Top
Zoeken

Wij zoeken collega’s!

Heb jij iets met proces- en projectmanagement? Wil je meedraaien in een sterk team? En ben je toe aan jouw next level? Dan kan jij zomaar de collega zijn die wij zoeken!